Vacature Content Creator

Waarom doen we wat we doen? Er zijn vele argumenten waarom de deelnemers zich bij Vers aan de Vecht hebben aangesloten. De groenten en kruiden smaken zooooo lekker, het oogstmoment is een rustgevend moment in de week, men leert veel over lokaal voedsel, van eigen bodem en zelf geteeld, het is gezellig om kook-ervaringen met andere plukkers te delen en de kinderen leren zo met veel plezier over lekkere groenten (en kruiden en bloemen).

We gaan het vierde seizoen in maar de verhalen van tuinders, deelnemers, kinderen en toevallige bezoekers blijven stromen. We organiseren lentefeesten, workshops en oogstfeesten, zoals deze vuur-editie van 2022. We posten er regelmatig over op ons Instagram account.
Als je even uitzoomt, is deze groentepluktuin een duwtje in de rug van de voedseltransitie, net zoals alle andere groentepluktuinen, korteketen-projecten of burgerboerderijen, alleen is het nog niet standaard onder het grote publiek. Niet onbelangrijk dus om het verhaal te blijven vertellen.

Voel jij je thuis op een erf en op een tuin? Woon je in de buurt en hou je van goede verhalen vertellen? Ben je handig met social media en CMS-systemen?
Dan is dit jouw opdracht voor 2024.

Taken:
*
korte en langere teksten schrijven (zoals interviews of nieuwsberichten)
* deze website daarmee updaten
* content maken voor het Instagram-kanaal (of andere social media) (dus ook wat foto’s en video’s)
* af en toe nieuwsbrieven schrijven aan plukkers

Tijdsinvestering: denk aan 1 content item per week (kan dus 1 foto zijn, of een interview, of een artikel, of een videootje). Dus gemiddeld 2 uur per week.

Start: per direct
Einde: einde van 2024
Fixed fee in overleg

Neem contact op met sannesmeets78@gmail.com als dit jouw freelance klus is.

Vorige
Vorige

Vacature Coordinator ‘Iedereen welkom24’

Volgende
Volgende

Een zonnige update!